torstai 20. marraskuuta 2014

Prinsessan oma huone


Lastenhuone oli remonttilistalla heti ensimmäisenä muuton jälkeen ja visioitakin sille oli paljon.  Kun huonetta vasta suunniteltiin (vapaat kädet sain siihenkin, kunhan lupasin ettei mieheni inhokkiväriä keltaista käytetä paljoa) halusin ehdottomasti nätin sävyiset harmaat seinät ja niille seuraksi valkoisia huonekaluja. Tekstiilit ajattelin valita ei-niin-perinteiseen-tytön-huoneen- tyyliin turkoosin ja mintunvihreän sävyistä. Silloin ajattelin, että siinä hempeässä tyttöilyvaiheessa ehdin varmaan jo kyllästyä kaikkeen pinkkiin, jos nyt jo teen supertyttömäisen huoneen. Muutenkin helppo päätös koska turkoosi matto löytyi jo entuudestaan kotoa ja pääsi pitkästä aikaa käyttöön. Sille pariksi tein mintunvihreät verhot. Mukavasti on näin mennyt, mutta nyt itse odotan malttamattomana jo sitä kaikki- vaaleanpunaista-pinkkiä vaihetta. Kaikilla sitä ei välttämättä tule, mutta epäilen että meidän neidillä se on kohta käsillä, koska kaikki prinsessajutut jo kovasti kiinnostaa. Äitiä ei haittaa yhtään, visioita on jo kovasti mielessä :)




Likalla on edelleen pinnasänky käytössä (täytti juuri 2-vuotta) ja periaatteessa mitään kiirettä ei ole lastensänkyyn vaihtaa, neiti kun ei kiipeile pinniksestä pois ja tuntuu viihtyvän muutenkin. Tietysti lähitulevaisuudessa olisi  tarkoitus laittaa se "isojen tyttöjen sänky" ja olenkin sellaista sivusilmällä jo katsellut, mutta vielä ei ole tärpännyt. Haavesänky olisi valkoinen, koristeellinen ja rautainen. Siinä pitäisi myös ehdottomasti olla korkea laita, koska neiti on erittäin kova pyörimään nukkuessaan. Voisinkin joku päivä tehdä kollaasin lastenhuoneeseen suunnittelemastani muutoksesta.






Lastenhuoneesta löytyy tietysti myös prinsessalle ominainen valaisin, kattokruunu. Tarkkasilmäinen huomaakin kyseisen lampun vilahtaneen aivan ensimmäisessä postauksessa. Kyseessä on miniatyyriversio olohuoneen kattokruunusta (valkoisena kylläkin) ja minusta aivan ihana lisä tähän huoneeseen.





Sellainen lastenhuone täällä. Mitäs olette mieltä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti