tiistai 18. marraskuuta 2014

Lipaston DIY-projekti

Aikoinaan ostin lipaston ikeasta, kun oli ihan kivan näköinen ja huokea hinnaltaan. Eteisessä lipasto olikin omiaan kaikkien pikkutekstiilien säilytykseen ja meidän taloudessa erittäin hyvä ostos, koska nyt eteinen pysyy järjestyksessä. Ennen pipot, hanskat, huivit jne. pyörivät milloin missäkin, kun ei säilytystilaa liiemmin ollut. Omakotitaloon muutettaessa oli isolle lipastollekin tilaa ihan erillä tavalla kuin vanhan kaksion pikkueteisessä. Nyt tavarat löytävät heti ulkoilun jälkeen takaisin paikoilleen. 

Alunperin lipasto oli tosiaan tämän näköinen ja olen jo diy-projektin toteuttanut aikoja sitten, mutta ajattelin sen täälläkin esitellä. 


Tällaiset ovinupit löysin sattumalta vähän lipaston oston jälkeen ja ihastuin heti. Kotiin näitä lähti 6kpl ja varmaan saatatte jo arvatakin mihin ne sijoittuivat? :)


Nupit pääsivät tomittamaan vetimien virkaa lipastoon ja ruuvailin ne paikalleen hetkessä. Pienellä vaivalla sain lipastosta juuri mieleiseni. Diy-projektille hintaa tuli loppujen lopuksi n. 15e. Aika halvalla näinkin kivaan lopputulokseen pääsin. Ja vaikka tällaisia lipastoja olen nähnyt monessakin kodissa, ei ihan samanlaista ole vastaan tullut! Myöhemmin olisi vielä tarkoitus yöpöytiin laittaa uudet vetimet, kunhan jotkut sopivat tulevat vastaan. 


Tässä kokonaiskuvaa tämän hetkisestä tilanteesta. Eteiseenkin ovat kausi/jouluvalot löytäneet jo mustaan lyhtyyn. Valitettavasti kuvista sitä ei kovin selvästi huomaa, mutta valkoiset valot olen lyhtyyn viritellyt ja sieltä ne kauniisti kimmeltävät. Yleensä minulla on hopeiset pallovalot olleet tuossa lipaston päällä, mutta kun niitä testailin niin olivat valitettavasti menneet rikki. Saattaa olla että ostan samanlaiset tilalle, mutta ainakin väliaikaisesti mennään näillä. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti