torstai 27. marraskuuta 2014

Makuuhuoneen jouluvalot

Eilen käytiin mieheni kanssa jouluostoksilla ja hakusessa oli makuuhuoneeseen oma jouluvalonsa, kun entinen harmikseni rikkoutui viime vuonna. Aluksi olin suunnitellut ostavani täsmälleen samanlaisen lasipisaran kuin se joka minulla monta vuotta tuossa makkarin ikkunassa oli, mutta sellaisia ei ilmeisesti enää tehdä (ei edes samantyylistä ole tullut vastaan) ja olenkin jo luopunut etsinnöistä. Toisena vaihtoehtona olen katsellut paperista koristeellista tähteä, mutta juuri sopivaa ei ole oikeassa hintahaarukassa löytynyt. Ei tälläkään kertaa. Kaupan valikoimaa hetken silmäiltyäni ihastuin samantien siroon valosarjaan, jossa on savunharmaisiin "lasikuvioihin" upotettu ledit sisälle. Näitä valoja lähti mukaan kaksin kappalein, kun olivat vielä puoleen hintaan ja kotona ne täytyi saada heti paikalleen makuuhuoneen verhotankoon (toiset pääsivät keittiöön) ja täytyy sanoa, että tykkään kovasti. Aluksi tosin mietin näiden ja sellaisten hopeisten rottinkipallovalojen välillä, mutta päädyin näihin kun olivat niin sievät (ja edulliset).
Ne toiset valot olisi mukava toteuttaa diy-projektina, ja nyt olenkin sellaista alkanut mielessäni suunnittelemaan. Materiaalit vielä puuttuu, mutta enköhän nekin pikapuolin käy hakemassa. Kaikenlaisia diy-juttuja jouluun liittyen on tässä suunnitteilla ja pari kappaletta toteutettunakin (postauksia niistä tulossa!) Kova polte tuntuu olevan kaikenlaiseen pikkunäpertelyyn näin joulun alla muutenkin. Kohtalotovereita ruudun toisella puolen?
Mutta ettei menisi pelkäksi höpinäksi niin tässä hieman kuvamateriaaliakin jouluvaloista.






































Eilisessä makkaripostauksessa nämä jo vilahtivatkin, mutta ajattelin vielä lähemminkin esitellä. Ihanan hillityt ja tyylikkäät valot mielestäni, eikä hinnallakaan pilattu. Nämä ovat mielestäni niin nätit, että ansaitsivat ihan oman postauksensa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti