keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Talvinen makuuhuone

Tällaiselta meidän makkarissa nyt näyttää. Intouduin tänään kokeilemaan vähän erinlaista petaustyyliä, kun entinen näytti aika mitäänsanomattomalta. Nyt kauniit sisustustyynytkin pääsevät oikeuksiinsa näyttävässä petauksessa, kun toimivat huoneen katseenvangitsijana kauniin päätyseinän tapetin kanssa. Omantyylinen koristevalokin löytyi vihdoin huonetta koristamaan ja luo jouluisempaa tunnelmaa.
Kuvassa näkyvä torkkupeitto on samaa paria olohuoneesta löytyvän (täälläkin näkyneen) tyynyn kanssa en vain ole ehtinyt vielä esitellä tätä ihanuutta. Torkkupeitto on seilannut olohuoneen ja makuuhuoneen väliä, mutta taitaa asettua nyt tänne. On muuten ihana käpertyä lukemaan hyvää kirjaa tuon turkispeiton mutkaan sängylle (testattu on) ja miellyttää myös sitä esteettistä silmääni. Toki paremmin se vielä sopisi lumenvalkean päiväpeiton pariksi, mutta ihan nätti näinkin.









Mustat samettiset koristetyynyt olen itse ommellut kirpputorilta löytyneestä kankaasta ja ne ovatkin yhdet parhaimmista sisustustyynyistäni. Kaipaisin tuohon vielä yhden tyynyn keskelle ja se saisi olla paljettinen ja musta tai vastaavasti verhojen sävyyn taittava. Ihan pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta olen silti erittäin rakastunut makuuhuoneeseemme, kuten edellisessä makkaripostauksessa taisin mainitakin. :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti