tiistai 11. marraskuuta 2014

Makuuhuoneen päivitys ysärihirvityksestä upeaksi

Tällaiselta makuuhuoneessamme näytti muuttaessamme tänne mieheni kanssa. Tapetissa punainen ja keltainen väri riitelivät keskenään, jota oli vielä korostettu keskellä kulkevalla boordilla. Tila näytti erittäin pieneltä (vaikka neliöitä ihan riittävästi makuuhuoneesssamme onkin) ja levollisuus oli huoneesta kaukana. Opinkin remonttittomana kautena vihaamaan unisoppeamme. Kaiken lisäksi tapetti oli paikoin jo revennyt ja haalistunut, kuten kuvistakin huomaa. 







Makkarin välivaihe, kun kaikki tapetit oli saatu revittyä pois. Tuolloin jo tuntui, että vihdoin tila saa hengittää ja kummasti näytti suuremmaltakin.. 


Viime keväänä sain kuitenkin tarpeekseni ja aloin etsimään enemmän meidän näköistä tapettiratkaisua. Löysinkin piakkoin silmää miellyttävän ja mukavan edullisen vaihtoehdon Värisilmästä, mutta päätin vielä tarkistaa valikoimaa muualtakin. Tapetti on kuitenkin pitkäaikainen ratkaisu, joten en halunnut kiireellä pilata projektia. Monet paikat kolunneena päädyin kuitenkin siihen ensimmäiseen ihastukseeni ja tapetiksi päätyi tämä yksilö. Muut seinät maalattiin tyttäremme huoneesta jääneellä tummanharmaalla jämämaalilla, jota vain sekoitettiin tarpeeksi isoon määrään perus-valkoista remonttimaalia. Sävystä tuli erittäin vaaleanharmaa, juuri oikeanlainen ja koko remontille hintalapuksi jäi lopulta hippasen yli 100e! Tapetit kun saatiin vielä seiniin ja tavarat paikoilleen päästiin ihastelemaan kaunista lopputulosta. En voisi olla tyytyväisempi valintaani ja huomasinpa jälkeenpäin, että viime vuoden lopulla asuntomessuillakin ovat käyttäneet tunturikoivu-140 asunnossa samaa tapettia, enkä ihmettele yhtään esim. tehosteseinänä tuo näyttävyyttä ja tyylikkyyttä tilaan. Nyt makuuhuoneemme näyttää ja tuntuu omalta. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti